Ny vecka !

Vaknade med 4 paket på bordet. Ett var från glossybox och 3 st var från wish. Min dag kunde inte starta bättre och nu har jag skrivit en lista på vad jag behöver göra idag för jag är en person som lätt glömmer bort saker. Det jag inte hinner göra udag kommer stå högst upp på min lista imorgon.
Jag måste börja ta träningen på allvar så ska strax cykla mot gymmet och få fettet att gråta ... vill ändra mitt liv till ett hälsosamt liv. Vill inte banta eller sånna saker utan bara minska på de som inte är bra för kroppen . Tänkte ta bilder så man ser skillnad månad för månad. Jag jobbar nätter och då äter man massa skit för att få i sig snabba energier och är en gottegris så sockerberoende är något jag har haft i många år så ska försöka besegra den på vägen. Jag ska sätta upp små mål och ha ett stort mål så får vi se hur snabbt jag klarar av dom.


Sömnlösa nätter

Nattugglan här !
Jag har haft en helt underbar helg och några jobbiga timmar men det goda överväger det onda som tur är. Jag har svårt att förstå hur människor kan vara så elaka mot varandra och ännu svårare att förstå varför endel måste ljuga för att måla upp sig själva som en bra person. Man vill så gärna tro så bra om folk att man gör sig sig själv blåögd. Innerst inne vet man sanningen men man vägrar acceptera den. Jag har gjort samma misstag hundra gången men man tappar aldrig hoppet om människor. Jag tror på karma och hoppas en vacker dag dom får äta sin egen röra.

Jag hoppas att du som läser har haft en helt fantastisk helg!!


Partaj med Rebecca

Igår firande vi Rebecca som blev 20 år och självklart skulle hon få va en party prinsessa med krona o allt. Hon såg ut som en riktig sagoprinsessa! Kvällen bjöds det på mat och alkohol och skön musik. Efter att vi har kastat klackarna i taket så kom taxin . Vi körde en krogrunda och dansade loss med våra party hattar. 2 timmar innan krogen stängdes splittrades vi åt olika håll.
Idag mår man som man förtjänar. Det kändes som hela Eskilstuna festade och det var så kul att träffa gamla ansikten . Nu starta en film o vila ut ordentligt !


Ta mig till ett sagoland

Sista natten avklarad och påbörjar min helg med att sova. Ikväll ska jag iväg och fira en kompis som fyller år. Helgen kan inte börja så mycket bättre !
Jag har blivit en riktig dagdrömmare och vill ändra så mycket på mitt liv och ser ingen framtid för mig i Sverige så många tankar går runt och vart vill ja hamna ? Kanske packa en ryggsäck och söka efter något som jag kan kalla för mitt nya hem. Man har så många valmöjligheter men endå väljer man att leva i en trygghets bubbla. Nästa år ska bli mitt äventyrs år och de är bara att börja leva snålt och spara ! Jobba ett halvår och resa ett halvår men måste hitta en respartner även om man kommer skaffa massa nya vänner så vill man endå ha någon att dela denna resa med.


Mys med tjejerna.

Dagen har varit som en gott och blandat påse. Den har bjudit på lite allt möjligt. Klara kom förbi medans jag gjorde mig iordning sedan gick vi in mot stan och möte upp Niki , Sandra och lilla Luna. Vi satte oss i parken och ba myste i säkert tre timmar. När det var dags att röra sig hemåt så var jag och klara tvungna att pumpa våra däck på cyklarna men de tog längre tid än vad vi hade planerat.. Ett ord POKEMON
Vi började nörda och satt på andra sidan parken i en timme och fiskade pokemons.. Vi var inte ensamma om att spela det spelet så sent på kvällen utan det gick massor med folk med sina mobiler upptryckta i ansiktet. Jag skulle cykla hem genom skogen och hade bara fyra procent kvar så jag stress cyklade hem och kunde knappt andas. Det cyklade en man bakom mig och såklart får man hjärnspöken och får panik. Jag tror jag aldrig har cyklat så fort i hela mitt liv. Jag hann hem och matchade in PH så slängde mig på soffan och ringde klara så jag slapp kolla på det själv. Sällskaps sjuk ?nä inte alls.
Nu göra sig klar för natten. Duscha och packa väskan så man är redo för det nya jobbet imorgon. Jag har inte hunnit blivit nervös än men det kommer. Jag blir alltid lite nervös när det gäller en ny miljö med nya människor.
Sen ska jag hinna med att träna och vem vet kanske blir att jaga fler pokemons imorgon när man endå är ledig resten av veckan.
 
 

Tillbaka efter 6 år.

6 år sedan jag bloggade och jag har verkligen saknat det. Man sparar så många minnen och det är faktiskt skönt att kunna skriva av sig någonstans. Mycket har hänt¨på sex år och mycket kommer att hända i framtiden.  Jag har både stora och små mål  inför de som är kvar av året. Men frågan är  bara hur jag ska hinna med allt ? Jag lever i en stressbubbla. Jag skjuter fram saker och så blir allting gjort i sista sekunden. Ni som känner mig vet att jag alltid har varit sån. Men idag så blir det nog en ganska lugn dag. Jag ska hämta ut paket , städa  och dra in mot stan för en fika med vänner. Imorgon ska jag prova ett nytt jobb och jag hoppas verkligen att jag kommer trivas.

Klockan springer iväg så dags för mig att börja så jag hinner med allting innan klockan blir för mycket.

 
 

RSS 2.0