Vandra på en främmande väg

Känslan av att påbörja nya saker och inte veta hur det ska sluta. Att våga testa något nytt men att oroliga tankar hindrar en för man tänker oftast på konsekvenser men jag har börjat tänka om och tänker positiva tankar om hur bra allting kan sluta och mitt liv har blivit ett mycket roligare liv. Jag vill verkligen bli av med min panik ångest och tror lösningen är att försöka tänka positiva tankar och börja leva efter vad som får en att må bra och att alltid ge en anledning att lägga sig i sängen med ett leende på läpparna. Vi har inte råd att må dåligt och spendera halva livet åt att tänka . Bort med allt de dåliga och välkomna in allt de roliga .

För några dagar sen fick jag se första bilden på min morfar. Han gick bort när jag låg i magen och min mamma har letat länge efter ett foto på honom för att jag ska få se hur hennes pappa såg ut. Och nu äntligen hitta hon ! Min mamma är så lik sin pappa så de är sjukt .
Jag skulle vilja släktforska och söka mer information om den sidan då vi inte vet något om hans föräldrar .

Sitter på jobbet och slutar om 30 min så ber om ursäkt om jag skrivit lite konstigt men sånt som händer när man jobbar nätter

Här är en bild på min fina morfar som är en ängel


En natt i kungsör

Just nu sitter jag och kollar när Anna sätter dit löshår på våran snygga klasskompis Linnea. Alla vi gick på frisör så de är en fördel när man kan hjälpa varandra. Igår så käkade vi tjejer på papas tapas , såå sjukt gott !! Ibland behöver man lite kvalitets tid med sina tjejor. Skönt att prata ur sig och även få ett gott skratt som kommer från hjärtat.
Vi färgade även hela mitt hår brunt så allt blev jämt o fint. Jag blev super nöjd , älskar förändringar man känner sig som en ny människa.


Spökhelgen är över !

På Lördagen skulle det firas HALLOWEEN. Jag och jojo var hos mig och skulle påbörja utklädnaden .. man kan väl säga att de inte var så välplanerat vad vi skulle vara men med sin fantasi så löser sig det mesta. Bilderna får
Tala för sig själva och jag hoppas ni hade en lika grym halloween som mig.


RSS 2.0