Göteborg

Jag vill verkligen flytta till underbara staden Göteborg !!
Hur kan man inte älska staden och alla människor som bor där , GOA GUBBAR !
Så jag och en vän planerar flytt dit till nästa år. Jag vill flytta nu !
så vad har hänt under dom här dagarna .. Tränat , rensat lägenheten och umgåtts med vänner. Idag så söker jag och saja massa nya jobb. Man behöver pengar t flytt så nu j*vlar !
Jag är bjuden på en halloween fest och vet verkligen inte vad jag ska klä ut mig till !! Jag ska kolla runt lite på nätet så får vi se om jag hittar något coolt.
Något jag  är extremt rädd för så är det clowner .. Dom är inte alls roliga utan ser bara obehagliga ut !
 

 
 

Veckans slut

En natt kvar innan man är ledig ett par dagar. Jag har varit från varande från bloggen men de är för att de hänt så mycket på senaste tiden och behövt jobbat med mig själv och satte upp mål innan året tar slut. Jag har intalat mig själv de som utstrålar det vackra hos oss människor är hur vi är som personer och hur vi behandlar andra. Jag ska bygga på at sluta vara så ytlig med allting.
Min tränings vecka har gått sådär men börjar bli bättre!! Jag tänker mer på vad jag äter men är dålig på att äta ofta.
Förra helgen jobbade jag i Göteborg och wow vilken stad. Alla var så trevliga och glada och man kände sig hemma i en främmande stad. Jag vill verkligen flytta dit så har börjat söka jobb där. Jag känner att det finns ingenting i Eskilstuna som håller mig kvar förutom mina vänner men dom kommer jag alltid kunna ha kontakt med. Jag känner mig redo att testa något nytt och börja om mitt liv.


RSS 2.0